1 вересня несіть не квіти, а допомогоу для бійців АТО

30.08.2015 22:41

З ініціативою принести до школи 1 вересня замість квітів ліки для бійців виступив Волонтерський комітет при Запорізькій облдержадміністрації.

У свою чергу департамент освіти і науки Запорізької ОДА  звернувся до освітян, школярів та їхніх батьків із проханням підтримати обласну акцію «Ліки замість квітів».

У Департаменті пропонують принести 1 вересня 2015 року в загальноосвітні навчальні заклади області медикаменти. Йдеться про недорогі ліки, які є в кожній домашній аптечці: краплі для очей, противірусні препарати, препарати проти шлункових розладів, антибіотики широкого спектра, знеболювальні препарати, бинти, пластирі, препарати проти застуди або інші необхідні предмети й речі для підрозділів, які виконують завдання в зоні АТО.

 За повідомленням прес-служби Запорізької ОДА

Ми підтримуємо таку ініціативу і пропонуємо всім долучитися до акції. Не витрачайте гроші на іноземні квіти, а допоможіть нашим воїнам-героям!

До теми: 

Ще в п’ятницю до Львівського військового шпиталю доставили 33 поранених бійців. Волонтери просять приносити речі першої необхідності та ліки. 

Гарячі потреби незмінні, – пише на своїй фейсбук-сторінці Юлія Зак:

– Газована вода, печиво, фрукти, кефір.

– Одяг (штани, шорти).

– Взуття.

– Вологі серветки.

– Газована вода.

– Цигарки (в синіх пачках).

– Ліки.

Адреса госпіталю: вулиця Личаківська, 26 (на КПП госпіталю).