Розпочалася реєстрація учасників ЗНО

05.01.2015 11:53

Реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) розпочалась у понеділок, 5 січня, і триватиме до 20 лютого.

Як повідомляє відділ інформації та комунікації з громадськістю Українського центру оцінювання якості освіти, учасникам необхідно відкрити сторінку «Реєстрація -2015» на веб-сайті УЦОЯО. Майбутньому абітурієнту необхідно самостійно увести необхідні дані, роздрукувати та заповнити реєстраційну картку. Особи, які не мають змоги зробити це самостійно, можуть звернутися до одного з пунктів реєстрації, адреси яких можна знайти на веб-сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Для випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2015 року пункти реєстрації працюють за місцем їхнього навчання.

Після реєстрації на веб-сайті майбутній абітурієнт має самостійно надіслати реєстраційні документи до регіонального центру оцінювання якості освіти. Реєстраційні документи випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2015 року надсилаються організовано цими закладами. Інформацію про території обслуговування, закріплені за регіональними центрами, та їхні адреси можна знайти на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Зазначається також, що зміни до реєстраційних даних можна вносити до 1 квітня, а у разі зміни рівня складності завдань сертифікаційної роботи з української мови і літератури та математики - до 6 березня.

Особі, зареєстрованій для походження зовнішнього незалежного оцінювання, до 10 березня рекомендованим листом будуть надіслані документи, що підтверджують факт реєстрації. Крім того, для кожного майбутнього абітурієнта після завершення реєстрації на веб-сайті УЦОЯО буде створено інформаційну сторінку, доступ до якої здійснюватиметься за номером Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

Пропонуємо всім зацікавленим ознайомитися з Інструкцією щодо реєстрації на ЗНО .