Батьківський день у педагогічному ліцеї

09.12.2014 10:00

Батьківські збори – це звіт про навчально-виховний процес у ліцеї. І завжди педагогічний колектив шукає інноваційні форми роботи, щоб знову дивувати батьків. 29 листопада батьківський день проходив в актовому залі головного корпусу Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І.Франка. З інформацією про навчально-виховний процес у першому семестрі та зміни у проведенні зовнішнього незалежного оцінювання виступила директор ліцею О.Заяць. Особливу увагу Ольга Василівна звернула на інноваційні форми роботи. Відповідальний секретар приймальної комісії ДДПУ ім. І.Франка В. Шаран ознайомив з факультетами університету та особливостями ЗНО цього року.

Ліцеїсти підготували благодійний концерт «У нашій пам’яті вони назавжди залишились», присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні. Кошти у сумі двох тисяч гривень, зароблені від концерту, будуть передані захисникам Вітчизни на сході України.

Не залишилась поза увагою батьків інформація про стан навчання їхніх дітей з окремих предметів. Для цього були організовані зустрічі з класними керівниками та вчителями ліцею. Педагогічний колектив ліцею завжди шукає нові форми роботи з батьками, бо лише тоді можна досягти потрібного результату у навчально-виховному процесі.

 

 

 

 Уляна Іванова, гр. Г-21,

заступник голови парламенту ліцею