Останній дзвоник у ліцеї

04.06.2015 16:28

Останній дзвоник у ліцеї – це свято не тільки випускників, а й педагогів, ліцеїстів та батьків. У цей день ліцеїстів благословив отець-капелан, випускник ліцею, о. Степан Угрин. З вітальним словом до випускників зверталися директор ліцею Ольга Заяць, ректор Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І. Франка професор Надія Скотна, проректор університету, перший директор ліцею, професор Юрій Кишакевич, ректор Вищої школи міжнародних відносин і суспільної комунікації у м. Хелм (республіка Польща), ректор доктор Міхал Голос, головний спеціаліст відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради. випускник  та президент ліцею Андрій Заболоцький. Справді, було чим гордитися ліцею у цей день. На сцену були запрошені переможці олімпіад та конкурсів різних рівнів. конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт  Малої академії наук та їхні вчителі.  Їх чисельність перевищувала 50. Кожен отримав грамоту і звання   - гордість ліцею. Вдало вплелися у свято виступи десятикласників «Ліцейного кварталу», авторська пісня випускників ліцею Ростислава Вачевського, Івана Паленичака, Юлії Валаги та Романа Заліського. Від імені батьків благословили випускників  п. Марія Николаїшин та п. Ігор Ходовіцький.  Директор ліцею Ольга Заяць запросила на сцену кращих учнів ліцею та вручила їм грошову винагороду: гуманітарного профілю – Наталію Підбуську, профілю інформаційних технологій – Владислава Далявського, природничого профілю – Романа Заліського, правничого – Назарія Юрчишина.

Гордістю ліцею є наші випускники. які сьогодні працюють педагогами, лікарями, науковцями, держслужбовцями Справді, минуло 25 років від часу заснування нашого навчального закладу, тому на свято прибули випускники 1995, 2000, 2005, 2010 років. Вони з приємністю та вдячністю згадували роки, проведені у ліцеї, бо саме завдячуючи йому вони стали неординарними особистостями.

І ось пролунав останній дзвоник. Схвильовані випускники… Віримо, що вони впевнено вступлять на самостійний шлях і будуть нести гордо звання випускника ліцею, а їхні успіхи стануть найвищою винагородою учителям, рідним та близьким.

Ігор Паньків, заступник директора ліцею