Уклін Вам, педагоги ліцею!

06.10.2014 15:22

 

День Учителя у ліцеї – свято особливе. Тому, що наш ліцей – педагогічний і це День Конституції ліцею. У ці миті ми ще більше пишаємося званням «ліцеїст». Знаємо свої права та свободи, а Кодекс ліцеїста повинен стати кодексом моральності для кожного із нас.

Президент ліцею Софія Матвєєва та праламент зробили дуже багато, щоб  цей день залишив приємні спогади як у вчителів, так і в учнів. Святково прибрані холи, усміхнені обличчя ліцеїстів, цілий калейдоскоп  присвячених учителям заходів і, відповідно, піднесений настрій стали візитною карткою професійного свята.

Цікава фотовиставка про будні життя ліцеїстів і педагогів підготовили групи. Особливо цікавою була стінгазета групи П-24, яка вирізнялася оригінальністю та дотепністю.

А у приміщенні актового залу педагогічного університету пройшов правовий брейн-ринг. Ведуча турніру вчитель правознавства Галина Володимирівна Асєєва запрошувала команди до гри. Найсильнішою була команда правничого профілю другого курсу, яка у фіналі перемогла команду вчителів.

Парламент ліцею підготував святковий концерт. Талантів у ліцеї надзвичайно багато, і ми вкотре в цьому переконалися. Усі присутні в залі із захопленням слухали пісні Марії Криванчик, Юлії Прядко, Уляни Іванової та гурту ліцеїстів з Ростиславом Вачевським. Щирі слова подяки та із привітанням до педагогічного колективу виступила директор педліцею Ольга Василівна Заяць. А перший директор ліцею, батько нашого навчального закладу, професор, проректор педагогічного університету ім. І.Франка Ю.Кишакевич привітав педагогічний та учнівський колектив із святом та вручив кращим педагогам грамоти та подяки Міністерства освіти і науки України, обласного та міського управлінь освіти.

Запам’ятається двоповерховий торт, який подарувала від імені парламенту президент Софія Матвєєва.

День вчителя залишиться в нашій пам’яті, аде ніщо так не запам’ятовується як посмішки вчителів і їхні погляди, сповнені добра і турботи.

Уляна Іванова, Г-21.