Вітаємо з початком навчального року!

01.09.2015 14:17

День знань - свято завжди урочисте і хвилююче, адже саме з нього кожного року починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Для усіх нас цей день став символом нових починань і прагнень, творчого пошуку, перспектив і можливостей, тому що з плином часу глибокі знання стають усе більш затребуваними у кожній сфері діяльності суспільства.

Усього два роки кожен з вас проведе у стінах нашого навчального закладу, де весь навчальний процес націлений на те, щоб краще підготувати молодь до дорослого життя. Ми прагнемо, щоб ви швидше ставали самостійними і усвідомили усю важливість відповідальності за свої вчиники, прагнемо допомогти кожному з вас розкрити свій індивідуальний потенціал і водночас виховувати всебічно розвиненою людиною.

Нехай новий навчальний рік порадує нас усіх новими великими успіхами і здобутками. Розкриє перед кожним нові можливості пізнання себе і світу, принесе задоволення від праці, а батькам - упевненість в освіченості й щасливій долі своїх нащадків.

Миру, злагоди, щастя, успіхів, нових звершень і досягнень!

Директор ліцею Ольга Заяць